Over SomnoMed®

Wij zijn een wereldleider in orale apparaten voor de behandeling van slaapapneu. Klinisch onderzoek, voortdurende innovatie en het instellen van medische productienormen hebben ertoe geleid dat SomnoMed® de marktleider is geworden in orale apparaattherapie voor obstructieve slaapapneu (OSA).

De producten van SomnoMed zijn 510(k) goedgekeurd door de FDA en vervaardigd in overeenstemming met de kwaliteitsnormen van ISO 13485. Meer dan 750.000 patiënten over de hele wereld zijn behandeld met een SomnoMed-apparaat. De orale hulpmiddelen van SomnoMed® worden tijdens de slaap gedragen en aangebracht door een tandheelkundig slaapspecialist en zijn aangepast om superieur comfort en klinische effectiviteit te bieden voor elke patiënt.

SomnoMed® is een bedrijf dat beursgenoteerd is op de Australian Stock Exchange (ASX:SOM). Het werd opgericht in 2004 in Sydney, Australië.

Elke staat in de Verenigde Staten van Amerika en de meeste landen over de hele wereld hebben hun eigen wetten die de soorten effecten en andere beleggingsproducten regelen die aan hun inwoners kunnen worden aangeboden, evenals het proces om dit te doen. Als gevolg hiervan is beleggen in sommige effecten niet beschikbaar voor elke geïnteresseerde belegger. Dienovereenkomstig wordt deze informatie uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en vormt geen aanbod of verzoek om SomnoMed® Limited-aandelen te kopen of verkopen in enig rechtsgebied waar dit verboden zou zijn.

Alle beleggingen brengen verschillende risicograden met zich mee. Bij het doen van een investering moet u zich te allen tijde bewust zijn van uw risicotolerantieniveau en financiële situaties. Bovendien moet u professioneel beleggingsadvies inwinnen voordat u beleggingsbeslissingen neemt. Somnomed® Limited en/of zijn aandeelhouders, directeuren, functionarissen en/of werknemers doen geen investeringsaanbevelingen met betrekking tot enige investering in Somnomed® Limited.

World Map Finance

Bedrijfsinformatie

Lees meer over de raad van bestuur, het executive team en de corporate governance van Somnomed®.

Investeerder & partner informatie

Annual reports

ASX announcements

Analysts coverage

Webcast

AGM